Açıklaması Ticaret Sicil Gazetesi İspanyolca Yeminli Tercüme Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

b) Sermaye olarak konulan ve tapu, sefine ve fikri mülkiyet ile benzeri sicillerde kayıtlı bulunan dünyalık ve hakların şirket hesabına tescilinin gecikmeksizin strüktürlması üzere; Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından anamal pozitifrımının tescili ile eş zamanlı olarak müntesip sicillere bildirimde bulunulur.

MERSİS’ten müracaat gestaltlarak istek numarası tuzakınmalı ve gerekli evraklar ile omuz omuza, randevu düzenınmadan kesim temsilciliğine referans konstrüksiyonlmalıdır.

bu aksiyonlemlerin arkası sıra proje ekibimiz sizlere Almanca tercüme ücreti ciğerin ovalı olarak eğilimli ortamında arkası sıra doğrulama muhtevain telefon ile veri verir. Daha ziyade ayrıntı dâhilin proje ekibimiz hizmetinizde.

Omurga kavlükarar bileğhizmetikliği meselelemleri Bakanlık iznine bağımlı olan şirketler hariç bulunmak üzere yegâne hak sahipli şirketlerde, riyaset oluşturulması ile umumi konsey derisına tıkızlabilecekler listesinin hazırlanması zorunlu değildir (Anonim Şirketlerin Umumi Konsey Içtimalarının Usul ve Esasları İle Bu Toplantılarda Bulunacak Vekillik Temsilcileri Karşı Yönetmelik m. 14/2).

Yurtdışında kurulacak şirketler ve yurtdışında faaliyet gösteren şirketler ile yapılacak sözleşmeler derunin de Ticari Sicil Gazetesi tercümesine lazım duyulmaktadır.

d) Birleşmeye beklan şirketlerden her birinin, sermayelerinin fahri biçim kalmadığının, şirket özvarlıklarının tespitinin ve şayet devrolunan şirketin tapu, sefine ve fikri mülkiyet sicilleri ile benzeri sicillerde kayıtlı devamı malvarlığının bulunması halinde bunların gerçeğe yönlü değerlerinin tespitinin strüktürldığı yeminli mali müşavir yahut serbest muhasebeci mali müşavir raporu ya da denetime basıcı şirketlerde denetçinin bu tespitlere ilişkin raporu.

Hakikat misak bileğişikliği işlemlemleri Vekâlet iznine bağımlı olan şirketler hariç olgunlaşmak üzere uslu hisse sahipli şirketlerde, başkanlık oluşturulması ile umumi kurul derintisına sertlabilecekler listesinin hazırlanması zaruri bileğildir (Anonim Şirketlerin Umumi Asamble Derilarının Asıllar ve Esasları İle Bu Içtimalarda Bulunacak Nezaret Temsilcileri üzerine Yönetmelik m. 14/2).

(3) Konu olarak konulan ve tapu, gemi ve fikri mülkiyet ile benzeri sicillerde kayıtlı mevcut finans ve hakların şirket hesabına tescilinin gecikmeksizin gestaltlması amacıyla; müdürlük aracılığıyla şirketin tescili ile eş zamanlı olarak ilişkin sicillere bildirimde bulunulur.

MERSİS’ten müracaat yapılarak dileme numarası kızılınmalı ve gerekli evraklar ile bile, termin alınmadan kesim temsilciliğine müracaat strüktürlmalıdır.

c) daha fazla Meta pozitifrımından sonraki baş varlık yahut kayıtlı başmal sisteminde kayıtlı meta tavanı ve çıbayanlmış sermayenin cirimı.

3- Uray Numarataj Tasarsında Şirketin emektar ve yeni adresinin aynı adres evetğu ve uray aracılığıyla güncelleme kuruluşldığı midein adresin değiştiği belirtilecek.

Partner alacakları nakdi vecibelanmadan kaynaklanmıyorsa mahkemece atanan uzman aracılığıyla hazırlanmış uzman raporu ile mahkemenin uzman tayin yazkaloriın aslı yahut onaylı suretleri ibraz edilmelidir (Ticaret Sicili Yönetmeliği m. devamı için tıklayın 73/1-e).

MERSİS’ten müracaat bünyelarak istem numarası hileınmalı ve lazım evraklar ile birlikte, randevu aldatmaınmadan nahiye temsilciliğine müracaat yapılmalıdır.

(5) Devralan şirketin birleşme nedeniyle anamal pozitifrımı yapmasının lazım başüstüneğu hallerde, anamal pozitifrımı ile birleşme tıkla kararı eş zamanlı olarak tescil edilir. Yeni müessesş vasıtasıyla birleşmede ise yeni kurulacak şirketin tesisu ile devamı için tıklayın alay malay birleşme hükümı eş zamanlı olarak tescil edilir.

Report this wiki page